Gjejhallall.com | SAPUN ME ARGAN |

Nur Center

gjejhallall.com

SAPUN ME ARGANKliko per te pare foton
Çmimi : 3 $


Kategoria

Sapun

Nen kategoria

Me Argan

Sapuni përmban vaj të pastër të bimës Argan nga Maroku i cili është një nga sekretet më të lashtë të bukurisë.

Ky sapun është jashtëzakonisht i dobishëm në riparimin dhe rimbushjen e lëkurës dhe rikthimin e shkëlqimit natyral të saj.

Sapuni i arganit është i pasur me qeliza hidratuese për lëkurën të cilat ndihmojnë në riparimin e plagëve ekzistuese të formuara për shkak të puçrrave dhe parandalimin e plakjes së lëkurës.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento