Gjejhallall.com | Alm Group shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

Alm Group shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punësPostuar Nga

Admin

05.02.2014Alm Group, kompani e specializuar për distribuimin e artikujve të konsumit të gjerë shpallë konkurs për plotësimin e vendeve të punës:

- 3 AGJENT TË SHITJES
- 1 AVANSUES/e SHITJE

Kualifikimet e kërkuara
- Kandidatët duhet të kenë të përfunduar shkollën e mesme.
- Përvoja e punësnëshitje e domosdoshme (min. 2 vjet);
- Të kenë aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit;
- Të jenë të pajisur me patentëshofer “B”;

Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë mund të aplikojnë duke dërguar CV-në + 1 fotopërmes e-mail adresës elektronike në: info@almgroup-ks.com

Te përzgjedhurit do te kontaktohen përmes telefonit.

Komento