Gjejhallall.com | ProMarketing shpall te lire pozicionin: WEB Developer |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

ProMarketing shpall te lire pozicionin: WEB DeveloperPostuar Nga

Admin

25.05.2015ProMarketing shpall te lire pozicionin: WEB Developer
Kerkohet:
1- Developer coding ne PHP, HTML5, SQL, CSS3, JavaScript, JQuery, Ajax.
2-Zhvillimi i kodit qe mundeson komunikimin e aplikacioneve me rrjetet dhe bazat e te dhenave.
3-Njohuri pune ne sisteet LINUX
4-Te jete i gatshem te punoje ne grup
Ofrojme:
1-Kontrat te rregullt pune
2-Full time pune
3-Ambiente komode pune
4-Page te kenqashme
Adresa:
Rruga "Sami Frasheri", 50m para gjimnazit "Petro Nini Luarasi", Tirane
Nr celulari: +355689026875
e-mail: hr@promakretingal.com

Komento