Gjejhallall.com | HOXHA INVEST GROUP Kërkon të punësoj (Këshilltar/e të shitjes) Agjent/e Shitjeje me përvoj pune. |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

HOXHA INVEST GROUP Kërkon të punësoj (Këshilltar/e të shitjes) Agjent/e Shitjeje me përvoj pune.Postuar Nga

Admin

25.05.2015HOXHA INVEST GROUP
Kërkon të punësoj (Këshilltar/e të shitjes) Agjent/e Shitjeje me përvoj pune.
Kandidati/ja duhet të plotësoj këto kushte:
-Të jenë mbi moshen 25 vjeqar.
-Të kenë njohuri rrethë shitjes,
-Të jenë komunikativ/e.
-Të ketë aftësi të punoj nën trysni dhe në grupe,
-Të ketë patent shofer kat.B
Të interesuarit duhet të dergojnë resumet (CV-t) në e-mail adres: hoxha_nnp@hotmail.com
Rr.Muharrem Fejza.pn Prishtinë.
Info: 038\512- 314
044\222- 664
Konkursi është i hapur deri më 28.05.2015
Vetëm kandidatet që i plotësojn kushtet do të ftohen ne intervistë.

Komento