Gjejhallall.com | Buka Coffee Shop kerkon 10 Shitëse |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

Buka Coffee Shop kerkon 10 ShitësePostuar Nga

Admin

25.05.2015Buka Coffee Shop – Prishtinë
VENDE TË LIRA PUNE:
Posti: Shitëse - dhjetë (10) pozita
Përgjegjësitë dhe Detyrat:
Zbaton aktiviteteve të përgjithshme të shitjes së produkteve në dyqanet e Buka Coffee Shop
Është përgjegjës/e për saldon, raportimin dhe barazimin e arkës
Përgatit, organizon dhe vendos produktet nëpër rafte
Përkujdeset që të jenë të vendosura të gjitha çmimet e artikujve në rafte
Kujdesit për shërbim të klientëve
Si dhe zhvillon detyra tjera të natyrës së punës
Kualifikimet Profesionale
Diplomë e Shkollës së Mesme
Eksperience pune në shitje për të paktën 1 vit
I/e motivuar dhe ambicioz/e
Aftësi të theksuara organizative, komunikuese dhe nder-personale
Njohuri të mira të paketës Microsoft Office
Njohja e gjuhës angleze është e preferuar
Të interesuarit mund të aplikojnë përmes adresës elektronik (e-mailit), duke dërguar CV-të në këtë adresë: info@bukabakery.com ose pranë pikës së BUKA Coffee Shop të QAFA në Prishtinë.
Konkursi qëndron i hapur prej datës 19 Maj, 2015 deri më 25 Maj, 2015.
Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Komento