Gjejhallall.com | Kompania e sigurimit fizik dhe teknik “Syri Group” Sh.p.k. shpall konkurs për 60 vende të lira pune për roje fizike, në këto lokacione: |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

Kompania e sigurimit fizik dhe teknik “Syri Group” Sh.p.k. shpall konkurs për 60 vende të lira pune për roje fizike, në këto lokacione:Postuar Nga

Admin

15.05.2014Kompania e sigurimit fizik dhe teknik “Syri Group” Sh.p.k. shpall konkurs për 60 vende të lira pune për roje fizike, në këto lokacione:

-Prishtinë 20 vende të lira
-Gjilan 3 vende të lira
-Mitrovicë 3 vende të lira
-Pejë 5 vende të lira
-Ferizaj 3 vende të lira
-Suharekë 4 vende të lira
-Prizren 4 vende të lira
-Shtime 3 vende të lira
-Gjakovë 5 vende të lira
-Magure/Lipjan 3 vende të lira
-Drenas 3vende të lira
-Podujevë 2 vende të lira
-Deçan 2 vende të lira

Kualifikimet dhe aftësitë që kërkohen nga kandidatët potencial:
-Të posedoj licencë për punëtor të sigurimit themelor, të lëshuar nga ana e MPB-së;
-Të ketë përvojë punë si punëtor i sigurimit (minimum 1 vjeçare);
-Mosha e preferuar 25 – 55 vjeç;
-Mos të ketë qenë i dënuar apo ndjekur penalisht;
-Aftësi të mira të komunikimit dhe raportimit;
-Aftësi për të punuar i pavarur si dhe në punë ekipore, në ambient dinamik;
-Aftësi të përshtatjes për orar fleksibil;

Të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre në e-mailin: syri_group@hotmail.com

Ju lutem të bashkëngjitni edhe numrin e telefonit mobil, si dhe referencat e punëve paraprake nëse i posedoni.

"Syri Group" sh.p.k.
www.syrigroup.com
tel: 038/222-917

syri_group@hotmail.com

vesel
12 Oct 2014

pershdetje une jom vesel peci i lindur ne mitrovice me 04 08 1990 nese kini musie me mah bah nie vene pune mrena musive drimine e dyte se jom edhe fakulltet dhe kom prevoj pune edhe psodj deplom sigurimi

Fatmir
14 Dec 2014

Mirdita Jam i Interesuar per vende te punes ne Ferizaj
Per Sigurim Nuk Jam I Ndjekur Penalisht Por Jam I aft Ti Pershtatna Orarit te Punes Dhe Urdhave Tujuaj Provoj Sigurime Nuk Kom Punu Kom punu puna te ndryshem si mjeshter ndimtertaris Dhe e kom Patent Shofer POR nuk po muj me qet pun Ju kisha lutur mundesisht te ma afronin ket pun Se jam shum i varfer Faleminderit Per Mirkuptim Numri i Telefonit 044-263-432

ajet buja
24 Jun 2015

ja i iteresuar per pun fizike ne se ban qitu magure lipjan ni vend pune numri i telefonit 045273850

kujtim
26 Mar 2017

prishtina

Komento