Gjejhallall.com | MISVAK ( 20 cope ) |

Nur Center

gjejhallall.com

MISVAK ( 20 cope )Kliko per te pare foton
Çmimi : 12 $


Kategoria

Te Ndryshme

Nen kategoria

Te Ndryshme

20 cope - 12$

Dobitë e misvakut

1. Misvaku e forcon mishin e dhëmbëve dhe parandalon prishjen e dhëmbëve!
2. Misvaku ndihmon në eleminimin e dhembjeve të dhëmbit si dhe parandalon rritjen e mëtejme të prishjes!
3. Misvaku i jep gojes erë të këndshme!
4. Misvaku është ilaç për sëmundje!
5. Misvaku eliminon aromën e pakëndëshme dhe përmirëson shqisën e shijimit!
6. Misvaku përmirëson të mbajturit mend!
7. Misvaku është ilaç për kokëdhembjet.
8. Misvaku krijon shkëlqim në fytyrën e atij që vazhdimisht e përdor atë!
9. Misvaku ndihmon dhembet te shkelqejne!
10. Misvaku përmirëson shikimin!
11. Misvaku e ndihmon tretjen!
12. Misvaku e qartëson zërin! etj...

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento