Gjejhallall.com | Serum per Fytyre |

Nur Center

gjejhallall.com

Serum per FytyreKliko per te pare foton
Çmimi : 15 $


Kategoria

Te Ndryshme

Nen kategoria

Serum Fytyre

USHQEN LEKUREN, KUNDER RRUDHAVE,
NJOLLAVE DHE HIDRATUES PER LEKUREN.
PERMBANE VITAMIN B3 DHE VITAMINA KOMPLEKS,
SAFRANIN E INDISE,AVENA SATIVA,GLICERINE
SI DHE BIME TE TJERA TE NEVOJSHME PER LEKUREN.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Behar
14 Jan 2016

Si perdoret ju lutem?

Komento