Gjejhallall.com | Nose Pore Cleansing Strips |

Nur Center

gjejhallall.com

Nose Pore Cleansing StripsKliko per te pare foton
Çmimi : 5 $


Kategoria

Te Ndryshme

Nen kategoria

Te Ndryshme

Nje menyre revolucionare per te larguar pikat e zeza te hundes. Do te kete rezultate te pa besueshme qe ne perdorimin e pare, pasi pikat e zeza do te reduktohen dramatikisht qe me heqjen e shiritit te pare. Nose Cleansing Strip permban perberes te vecante, te cilet ndihmojne ne kontrollin e poreve pas perdorimit. Ky produkt gjithashtu permban Vitamine E dhe ekstrakte te Aloe Veres, te cilet largojne acarimin e lekures

Perdorimi : Pastroni fytyren tuaj, lageni ate ( ndihmon ngjiteset ) dhe me pas aplikoni produktin. Pas 10 min hiqeni ngjitesen me ngadale.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento