Gjejhallall.com | Mask Profesionale per Flokun |

Nur Center

gjejhallall.com

Mask Profesionale per FlokunKliko per te pare foton
Çmimi : 10 $


Kategoria

Te Ndryshme

Nen kategoria

Maska Floku

MASKA PER FLOKUN TUAJ PROFESIONALE!

Per Floke te Yndyrshem: Me Kreatine dhe Fare te zeze.
Per Floke te Demtuar dhe Kacurel: Me Kreatine, Qumesht dhe Mjalt.
Per Floke te Lyer: Me Kreatine dhe Barishte Deti.
Per Floke te Thate: Me Kreatine dhe Vaj Ulliri.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento