Gjejhallall.com | Serum Argani per Floket |

Nur Center

gjejhallall.com

Serum Argani per FloketKliko per te pare foton
Çmimi : 12 $


Kategoria

Te Ndryshme

Nen kategoria

Serum

Hemani prezanton për ju një vaj të rrallë dhe të çmuar, i cili eshte përdorur gjate shume shekujve nga Marokenët.
Vetëm disa pika nga ky vaji mund të transformojë dhe ushqeje flokët tuaj.
Ky vaj i ben floket tuaj me te shendeteshem dhe me te forte.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento