Gjejhallall.com | Hair Treatment Cream - 1 KG |

Nur Center

gjejhallall.com

Hair Treatment Cream - 1 KGKliko per te pare foton
Çmimi : 15 $


Kategoria

Te Ndryshme

Nen kategoria

Maske Flokesh

Maskë për flokët me Keratin dhe Argan, është hidratuese dhe zbut flokët. Për të gjitha tipet e flokut.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento