Gjejhallall.com | Ampula Kunder Renies Se Flokeve |

Nur Center

gjejhallall.com

Ampula Kunder Renies Se Flokeve



Kliko per te pare foton
Çmimi : 15 $


Kategoria

Te Ndryshme

Nen kategoria

Ampula

Stimulon rritjen e re te flokëve duke i bërë ato më të fortë, ndritshem dhe më te qëndrueshëm nga renia.

Ajo ushqen skalpin e kokës duke mbajtur floket dhe skalpin (lekuren) e kokës tuaj të shëndetshëm dhe të bukur.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento