Gjejhallall.com | Xheli i bimës Aloe Vera - Sivera |

Nur Center

gjejhallall.com

Xheli i bimës Aloe Vera - SiveraKliko per te pare foton
Çmimi : 50 $


Kategoria

Te Ndryshme

Nen kategoria

90% Aloe Vera

ALOE VERA nje bime kurative shume e mire, e cila permban shume elemete si :

1- Vitamina
2- Metale
3- Aminoacide

E shume perberes te tjere qe jane te nevojshme per organizmin e njeriut.

Këtu dhe shumë vjet Xheli i bimës Aloe Vera Barbadensis Miller njihet si bimë e dobishme dhe si eliksir i çmuar bukurie. Që në Lashtësi përdorej për fuqizim, gjallëri dhe si një eliksir i rrallë bukurie.
Përbërës të çmuar bimor si vitaminat, enzimat dhe elementët gjurmues gjenden në Xhelin Aloe Vera Life Essence.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento