Gjejhallall.com | Facial Clay Mask gold |

Nur Center

gjejhallall.com

Facial Clay Mask goldKliko per te pare foton
Çmimi : 16 $


Kategoria

Te Ndryshme

Nen kategoria

Mask

ACIAL CLAY MASK - GOLD (600 Gr)

Maskë balte për fytyrën, është e pasuruar me ekstrakte të Aloe Veras e cila ndihmon në procesin e rinovimit të lëkurës. Ajo përmirëson strukturën e lëkurës, duke rritur elasticitetin e saj dhe duke hequr papastërtitë për një lëkurë të pastër dhe të drejtë.

Përdorimi: Aplikoni Maskën me majë të gishtave në fytyrë dhe qafë. Lëreni derisa të thahet plotësisht pastaj shpëlajeni mirë me ujë.
Për rezultate të dukshme, përdoreni dy herë në javë.

Shënim: I përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurës.

KUJDES! SHMANGNI KONTAKTIN ME SYTË.
Në rast kontakti, shpëlajini menjëherë me ujë.

Ruajeni në temperaturë ambjenti (25 C°).

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento