Gjejhallall.com | Quinine Shampo |

Nur Center

gjejhallall.com

Quinine ShampoKliko per te pare foton
Çmimi : 10 $


Kategoria

Shampo

Nen kategoria

Flokesh

Kjo eshte nje shampo speciale me kombinime te vitamines B Komplekse ( B5, B6, B8 )

Eshte e njohur per aftesine e saj per te perforcuar strukturen e flokeve dhe nxit rritjen e tyre.
Kjo shampo speciale kombinuar kininë veçantë me komplekse të vitaminës b (b5-B6-B8) i njohur për aftësinë e tij për të përforcuar strukturën e flokëve dhe nxitur rritjen.
Formuluar për një pastrim shumë të butë dhe per te shtuar vellimin.

Eshtë projektuar për të stiluar lehtesisht floket tuaj, trajtimi i flokeve me kete shampo rikthen forcën dhe shëndetin e flokëve.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento