Gjejhallall.com | Shampo me Kreatin |

Nur Center

gjejhallall.com

Shampo me KreatinKliko per te pare foton
Çmimi : 10 $


Kategoria

Shampo

Nen kategoria

Flokesh

Shampo me Kreatin nga SKIN DOCTORS !

Zbut floket dhe krijon nje ndjenje relaksi, kjo gje arrihet nga proteinat qe shampoja permban.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento