Gjejhallall.com | LOCION TRUPI ME VAJ ARGANI |

Nur Center

gjejhallall.com

LOCION TRUPI ME VAJ ARGANIKliko per te pare foton
Çmimi : 15 $


Kategoria

Te Ndryshme

Nen kategoria

Locion Trupi

Locioni i trupit me vaj argani Hamed Saloon ka shkrirë në një terapinë për shëndetin e lëkurës, estetikën dhe kënaqësinë e të provuarit! Locioni është një produkt i kuruar në të gjitha aspektet e tij, që nga aroma e mrekullueshme, e deri tek delikatesa dhe absorbimi i saj prej lëkurës.

Locioni i trupit me vaj argani është krijuar me përbërës që pasurojnë lëkurën me ushqyes dhe e hidratojnë atë. Karakteristika kryesore e locionit të trupit me vaj argani Hamed Saloon është se lëkura e përthith mjaft lehtë dhe shpejtë atë, duke përfituar në këtë mënyrë, një ndjesi të papërsëritshme, butësi dhe aromë të këndshme natyrale.
Përdorimi i shpeshtë i locionit më vaj argani rigjeneron plotësisht edhe lëkura të dëmtuara nga faktorë të jashtëm dhe të brendshëm. Masazhi me locion me vaj argani në lëkurë e ushqejnë atë, i japin asaj shkëlqim, butësi, hidratim, elasticitet dhe një ngjyrë natyrale.

Përdorimi
Locioni i trupit me vaj argani aplikohet përditë duke e masazhuar për disa minuta lëkurën e trupit.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento