Gjejhallall.com | Çaj i fares se zeze |

Nur Center

gjejhallall.com

Çaj i fares se zezeKliko per te pare foton
Çmimi : 5 $


Kategoria

Te Ndryshme

Nen kategoria

Çajra

CAJ BLACK SEED (FARE E ZEZE) ESHTE PERDORUR NGA POPUJ ME KULTURA TE NDRYSHME, NE TE GJITHE BOTEN SI KURE PER SHUME SEMUNDJE DHE GJITHASHTU PER PERMIRESIMIN E SHENDETIT NE PERGJITHESI.

DOBITE E CAJIT TE FARES SE ZEZE:

-Rrit imunitetitn dhe ndihmon ne kontrollin e reaksioneve alergjike.
-Ndihmon ne permiresimin e gjendjes shendetsore.
-Mban te shendetshme lekuren dhe floket.
-Ndihmon ne sherimin e bronkitit akut dhe kronik.
-Ka veti qetesuese dhe anti stres, etj.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento