Gjejhallall.com | Alo Alo Gjyshja Katering Kerkon Motorrist |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

Alo Alo Gjyshja Katering Kerkon Motorristcover photo
Kliko per te pare foton

Postuar Nga

Alo Alo Gjyshja

18.11.2014Alo Alo Gjyshja Katering kerkon nje motorrist

1- Te kete motorrin e tij.
2- Te jete i sjellshem dhe i komunikueshem.

Per me shume Kontaktoni ne nr e telefonit : 069 21 89 370
ose paraqituni prane restorantit tone ne krahe te Institutit te Statistikave (INSTAT), Rruga Vllazen Huta.

Komento