Gjejhallall.com | Shampo kunder zbokthit |

Nur Center

gjejhallall.com

Shampo kunder zbokthitKliko per te pare foton
Çmimi : 10 $


Kategoria

Shampo

Nen kategoria

Per Floket

Shampo hudhre me formule bimore kunder zbokthit, permban hudher dhe vitamine B.
Efikase ne spastrimin e flokut nga zbokthi.
Procedura e hulumtimit bimor eshte ne perputhje me normat shkencore te farmaceutikes.
Ekstratktet ne kete shampo jane dizenjuar ne menyre qe efikasiteti i shampos te jete i vazhdueshem dhe i larte.

KUJDES !
Shmangni kontaktin e shmapos me syte. Nëse dicka e tille ndodh, shpëlaini syte menjeher me ujë të bollshëm.
Produkti duhet mbajtur në vend të freskët, e te thatë.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento