Gjejhallall.com | Shampo Argani |

Nur Center

gjejhallall.com

Shampo ArganiKliko per te pare foton
Çmimi : 8 $


Kategoria

Shampo

Nen kategoria

Touch Me


Shampo me vaj Argani ka aftësi për
të penetruar në flokë duke i dhënë
shkëlqim dhe butësi.Kjo shampo është
e përshatëshme edhe në flokun e lyer
sepse përbërësit e saj kryesor mbrojnë
flokun e dëmtuar nga faktorët e
jashtëm (boja,bakteret,nxehtësia etj...)
Ekstraktet e Arganit:Eshtë i pasur me
acide yndyrore esenciale & vitaminë E
të cilat ndihmojnë në lëmimin e flokëve
të thatë dhe të dëmtuar duke i
dhënë butësi dhe shëndet.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento