Gjejhallall.com | Vushtrri Hixhab Xhilbab Dhe Abaja

Bej Tregti

gjejhallall.com

Vushtrri Hixhab Xhilbab Dhe Abaja

cover photo
Kliko per te pare foton

Postuar Nga

VushtrriJILBABAY

2014-06-24


Es selamu alejkum. Qepim hixhaba me porosi. Ju dergojm ne vendbanimin juaj. Ju mir presim
ALMA
25 Jun 2014

Es selamu alejkum we rrahmetullahi we berrekatuhu.Si mund te bejme porosine?
All-llahu jua shperblefte me te mira per pergjigjen.
Selam alejkum

Admin
25 Jun 2014

We Alejkum Selam per porosi kontaktoni ne FB :

https://www.facebook.com/jilbab.abaya.3

Komento

cover photo