Gjejhallall.com | Mjalt origjinal

Bej Tregti

gjejhallall.com

Mjalt origjinal

cover photo
Kliko per te pare foton

Postuar Nga

Admin

2014-05-08


Porositni mjalt origjinal nga vёllau Visar Kadriu nё Prishtinё.

Porosia mund tё bёhet nga cdo vend nёpёrmjet kёtyre numrave kontaktues:

+37745817901;
+38649460686 dhe
+37745517845
Komento

cover photo