Gjejhallall.com | Kërkoj Pune Ekonomiste në Tiranë |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

Kërkoj Pune Ekonomiste në TiranëPostuar Nga

Matilda

04.02.2015Kam mbaruar Fakultetin Ekonomik dega Finance-Kontabilitet kërkoj te punesohem si Ekonomiste prane nje kompanie prestigjoze. Kam eksperience Pune prej kater vjetesh ne kompani private dhe studio kontabiliteti. Ju faleminderit nr i kontaktit 0698985991

Klodjanxhani
15 Feb 2016

Po je akoma pa pun me tlf 0672039477 un jam firm transporti rsp

Komento