Gjejhallall.com | Sapun - Olive Tea Tree Oil |

Nur Center

gjejhallall.com

Sapun - Olive Tea Tree OilKliko per te pare foton
Çmimi : 3 $


Kategoria

Sapun

Nen kategoria

Pure Herbal

Ky sapun është një kombinim i vajit të ullirit dhe pemëve te çajit. Ndihmon në parandalimin dhe minimizimin e zhvillimit të rrudhave, bakterjeve, viruseve dhe infeksioneve fungale. Pastron lëkurën dhe e bën atë me te bukur.
Përdorimi i ketij sapuni ne vazhdimesi do të ndihmojë per te arritur rezultatet të shkelqyera.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento