Gjejhallall.com | Kërkoj Pune Ekonomiste në Tiranë

Bej Tregti

gjejhallall.com

Kërkoj Pune Ekonomiste në Tiranë

Postuar Nga

Matilda

2015-02-04


Kam mbaruar Fakultetin Ekonomik dega Finance-Kontabilitet kërkoj te punesohem si Ekonomiste prane nje kompanie prestigjoze. Kam eksperience Pune prej kater vjetesh ne kompani private dhe studio kontabiliteti. Ju faleminderit nr i kontaktit 0698985991
Klodjanxhani
15 Feb 2016

Po je akoma pa pun me tlf 0672039477 un jam firm transporti rsp

Komento