Gjejhallall.com | kerkese per punesim si mesues

Bej Tregti

gjejhallall.com

kerkese per punesim si mesues

Postuar Nga

Ali

2014-08-06


Kam perfunduar ciklin 3 vjecar bachelor dhe 2 vite master shkencor ne Fakultetin e Ing. Matematike dhe Ing. Fizike ne Tirane, ne degen Ing. Matematike me specializim Metodat e Statistikes se Aplikuar. Jam i interesuar te punesohem si mesues matematike/fizike/informatike. Pervoja ime e vetme ne kete fushe, jane kurse private me nxenes te ciklit 9-vjecar.
Do preferoja te punesohem ne Tirane, por edhe ne ndonje qytet tjeter, nuk perben problem.


0685083925
kazaniandi@outlook.com
Komento