Gjejhallall.com | OKAZION - Shitet salle interneti

Bej Tregti

gjejhallall.com

OKAZION - Shitet salle interneti

Postuar Nga

Admin

2014-08-11


Artikuj te ngjashem

Access denied for user 'nursoft_hallall'@'localhost' to database 'hallall'
OKAZION Shitet salle interneti 280 mije leke te reja
11 Pc BRAND Dell
12 Monitore BRAND HP 19"

Parametrat :

Procesor core 2 Duo 2.13 GHz
Ram 2GB
Karta Grafike 1 GB
Hardisk 150 GB dhe 300 GB
Tastjer dhe Maus

Ne cmim jane perfshire 11 karrike + 11 Tavolina + Rrjeti i salles.

Kontakt 0695711210
Komento