Gjejhallall.com | EICA - Electronics & Informatics Consulting Albania kerkon Inxhinjere, Informaticien apo Studente me baza te mira programimi |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

EICA - Electronics & Informatics Consulting Albania kerkon Inxhinjere, Informaticien apo Studente me baza te mira programimiPostuar Nga

Admin

01.01.2014EICA - Electronics & Informatics Consulting Albania
kerkon Inxhinjere, Informaticien apo Studente me baza te mira programimi ne nje nga programet e meposhtme: MATLAB, PYTHON, gjuhe C, VHDL, VERILOG ose PHP. Projektet jane Europiane, dhe shume interesante. Misioni konsiston ne rimarjen e skripteve te ndryshme qe ekzistojne ne nje projekt, dhe modifikimin e tyre per tju pershtatur kerkesave te kompanise. Do te kete gjithashtu skripte apo funksione te reja te cilat nuk ekzistojne, qe do te krijohen direkt nga i punesuari.
Oraret:
Puna do te kryhet ne part-time, sipas kerkesave te kompanise. I punesuari mund te punoje ne shtepine e tij, dhe kur te kete kohe (ne darke/fundjave/…). Nuk ka orare pune te kufizuara. Koha e punes, do te varet sipas veshtiresive dhe sasise se projekteve qe do ti jepen te punesuarit.
Pagesa:
Pagesa do te jete shume e kendshme. Sipas projekteve qe i punesuari do te kryeje, pagesa do te jete rreth 700 leke (te reja) per 1 ore pune.
Profili:
Kerkojme Inxhinjere, Informaticien apo student qe te kene njohuri te thella ne nje nga programet e meposhtme:
MATLAB – PYTHON - gjuha C – PHP – VHDL – VERILOG – etj
Kerkojme dike qe te jete i motivuar dhe serioz, ti pelqeje te punoje ne ekip, me te cilin konsiderojme te punojme per nje kohe te gjate.
Te interesuarit te na dergojne CV dhe leter interesimi ne adresen e e-mailit: kandidature.eica@gmail.com

Komento