Gjejhallall.com | Qendra Trajnuese "MUBARE" në Prishtine hap konkurs vende te lira pune |

Mundesi Punesimi

gjejhallall.com

Qendra Trajnuese "MUBARE" në Prishtine hap konkurs vende te lira punePostuar Nga

Admin

10.05.2014Qendra Trajnuese "MUBARE" në Prishtine hap konkurs per keto vende te lira pune:

1. Ligjerues/e të gjuhes Gjermane , Tri vende të lira
2.Ligjerues/e të gjuhes Angleze , Dy vende të lira

Kushtet e kerkuara:
-Te jene te diplomuar/a ne njerin nga fakultetet që veprojne ne Republiken e kosoves ose jasht vendit
- Të jene te gatshem te ligjerojne lenden e gjuhes gjermane nga niveli fillestare A1 deri në nivelin e kater B2 (Punohet me literature SCHRITTE INTERNACIONAL)
-Të jene te gatshem te ligjerojne lenden e gjuhes Angleze nga niveli fillestare BEGINNER deri në nivelin e 6 ADVANCED (Punohet me literature GLOBAL, literatura me e mire ne tregun tone)
- Te jene të gatshem të punojnë nje orare te plote , 8 ore pune ne dite.
- Te jene te gatshem te punojne ne baze te rregulloreve te kompanise.
- Pagesa: 200€ plus 5% e të hyrave

( Për here të pare ne Republiken e Kosoves, do të nënshkruani kontrate, ku perfshihet edhe paga e 13, si dhe pushimi vjetore me pagese )

E preferushme : Pervoja e punes
Perparesi shkollimi i larte (Master, ... )

Menyra e aplikimit:
Na vizitoni ne www.mubaregroup-ks.com dhe informohuni me detajisht rreth nesh.
Dergoni nje CV ne e-mail: info.mubaregroup@gmail.com
ose na vizitoni drejt persedrejti ne zyret tona :

Bulevardi "DESHMORET E KOMBIT" Prishtine.

info: 044 993 927 ; 049 344 772

Komento