Gjejhallall.com | SHTATE SHERIMET |

Nur Center

gjejhallall.com

SHTATE SHERIMETKliko per te pare foton
Çmimi : 20 $


Kategoria

Mjalt

Nen kategoria

Kurativ

SHERIMET PROFETIKE:
Disa nga dobite: Forcon imunitetin e trupit.Kuron semundjen e syrit dhe hasedit.Ruan melcine dhe sorren e trashe nga kanceri,ndihmon ne kurimin e kancerit te gjirit,ka ndikim pozitiv ne kurimin e azmes dhe te diabetit,mbron muret e stomakut,mbron zemren dhe arteriet e gjakut dhe ul kolesterolin ne gjak.Kuron problemet e veshkave.Ul tensionin,kuron lloje te ndryshme kolle,kuron anemine.Kuron raste te veshtiresise se tretjes,lufton dobesine trupore sidomos kur krijohet nga stresi.Lufton viruset dhe ndalon zhvillimin e tyre ne trup.Largon krimbat e barkut,hap oreksin si dhe shume semundje te tjera.

Kontakt :

  • Adresa : Tirane, Shqiperi

  • E-mail : info@gjejhallall.com

  • Cel : +35569 57 11 210

Komento