Gjejhallall.com | Pizza Treni |

Biznese - Piceri

gjejhallall.com

Pizza Treni

Postuar Nga

Pizza Treni

24.05.2014


Ne picerine tone do te gjeni :
Pica : Margarita, Kerpudhe, Proshute Sallam, 4-Djathra, Proshute Kerpudhe, Tonno, Capricoza, Vegjetariana, 4-Stinet, Iliria, La Crema, Ton Kerpudhe, Mikse, Pikante, Mediterraneo, Pana Kerpudhe, Pana Proshute, Salcice.

Sanduic me brume pice : Calcione, Sanduic, Sanduic me kerpudhe, Sanduic Fshati, Proshute Kerpudhe, Ton, 4-Djathrat, Sunxhuk, Mix, Dhe Sanduic sipas deshires.


Komento