Gjejhallall.com | Metrazhe Ermir |

Biznese - Te Ndryshme

gjejhallall.com

Metrazhe Ermir

Postuar Nga

Metrazhe Ermir

18.11.2016


Ermir Shpk e ka nisur veprimtarine ne vitin 1996.
Duke ju ofruar tregut textile te te gjitha llojeve ,qe nga veshjet e deri tek perdet.
Fokusuar gjithnje ne shijet e konsumatorit Ermir sjell gjithnje trendet me aktuale dhe me cmimin me te mire ne treg.
Ne ju garantojm sasi,cilesi dhe cmim si askund tjeter


Komento