Gjejhallall.com | BAR RESTORANT RED ROSE |

Biznese - Bar-Restorant

gjejhallall.com

BAR RESTORANT RED ROSE

Postuar Nga

BAR RESTORANT RED ROSE

25.10.2016


Bar Restorant Red Rose, ju ofron të shijoni më të mirën. Guzhine Tradicionale Shqipëtare. Specialitet:
Mishi i Qingjit Helli, Zogj Fshati. Ambjent familjar. Shërbim cilësor. Hapur nga ora 8:00 deri ne 24:00.

Ju mirpresim Restoranti nuk shërben alkool dhe asortimente të tjera të ndaluara në Fenë Islame.

Për më shumë “Like” faqen ne fb: RED ROSE


Komento