Gjejhallall.com | Shtepia botuese MESAZHI |

Biznese - Te Ndryshme

gjejhallall.com

Shtepia botuese MESAZHI

Postuar Nga

Shtepia botuese MESAZHI

20.08.2014


Rreth Nesh: Libri ky mik i pandare i njeriut, vjen ne doren e lexuesit me shume I pasuruar. I Pergatitur nga nja staf i zellshem qe mundohen gjithmone te sjellin me te miren per lexuesit shqiptare kudo qe ndodhen. Me shume se 2000 tituj librash. Libra dhe Mus’hafe ne shqip dhe gjuhe te huaj. Ekskluzivitet me shume se 10 shtepi botuese. Botimet me te reja te te gjithe Autoreve. Shumice & Pakice per te gjithe vendet e Botes.

Misioni yne: Misioni i Shtepise Botuese MESAZHI, eshte qe te sjell nje format te perfeksionuar te librit me me ze fetar jo vetem ne bibloteken e lexuesit te perkushtuar Musliman por edhe te cdo te pasionuari Shqiptar pas leximit. Klienti prioriteti yne…Jemi gjithmone ne plotesimin e kerkesave tuaja…Me ne me afer Dijes…

Vlerat Tona: Shumellojshmeri, Profesionalitet, Eksperience, Pune me perkushtim, Cmime te Arseyeshme…


Komento