Gjejhallall.com | Sallameri UKA |

Biznese - Produkte Mishi

gjejhallall.com

Sallameri UKA

Postuar Nga

Sallameri UKA

29.10.2017


Sallameri UKA tani edhe ne Tirane ,tek Selvia,rruga e Saraceve.
Kompania prodhon një gamë të gjerë të produkteve prej mishit të pulës edhe të gjedhit, me rreth 50 produkte,me teknologjinë moderne dhe bashkekohore.
Posedon standardet ndërkombëtare të cilësisë dhe sigurisë së ushqimit (ISO 9001,HACCP, HALAL).
Veprimtaria jonë bazohet kryesisht në: Kualitet të lartë, higjienë dhe përkushtim ndaj konsumatorëve.
Kualiteti i lartë është prioriteti ynë.
Ju mirepresim!


Komento