Gjejhallall.com | Mish Hallall te Ridvani |

Biznese - Produkte Mishi

gjejhallall.com

Mish Hallall te Ridvani

Postuar Nga

Mish Hallall te Ridvani

21.04.2014


Ne dyqanin tone do te gjeni vetem produkte me mish vendi te garantuara hallall. Cdo produkt i tregtuar nga dyqani yne eshte therur sipas dispozitave sheriatike te Fese ISLAME. Te gjitha nenproduktet e mishit jane te realizuara nga vet ne dhe nuk jane te blera diku tjeter, por cdo gje pritet, prodhohet, ambalazhohet dhe tregtohet ne dyqanin tone. Produktet : Mish viçi...................( Pershkrimi se shpejti )Mish Lope................( Pershkrimi se shpejti )Mish i grire...............( Pershkrimi se shpejti )Proshute...................( Pershkrimi se shpejti )Suxhuk......................( Pershkrimi se shpejti )Qofte.........................( Pershkrimi se shpejti )Qebap.......................( Pershkrimi se shpejti )Parizier......................( Pershkrimi se shpejti )Peskavica..................( Pershkrimi se shpejti )Ju mirepresim !


Komento