Gjejhallall.com | Pizza Hallall Kejjis |

Biznese - Piceri

gjejhallall.com

Pizza Hallall Kejjis

Postuar Nga

Pizza Hallall Kejjis

13.08.2014


Piceria Hallall Kejjis vjen tek ju me nje super oferte !
Mer 10 kupona familjar dhe perfito nje pice falas !

Piceria jone eshte ne sherbimin tuaj nga ora 09:00 - 23:00.
Ne ofrojme per ju sherbimin PICA TAXI FALAS

Menuja e picerise :

Pizza : Margarita, Sallam, Proshute-Sallam, Proshute, Kerpudhe, Proshute-Kerpudhe, Kapricoza, 4-Djathrat, 4-Stinet, Sallam-Kerpudha, Me Gusto, Vegjetariane, Vegjetariane me kerpudha, Kalcione, Ton, Ton-Kerpudha, Pikante, Mikse, Ton-Suxhuk, La Crema, Giardino, Royal.


Komento