Gjejhallall.com | NurSoft Albania |

Biznese - IT

gjejhallall.com

NurSoft Albania

Postuar Nga

NurSoft Albania

08.08.2014


NurSoft Albania meret me ndertimin e :

1- Web-faqeve,
2- Programeve te ndryshme,
3- Ngritjen e rrjeteve,
4- Ngritjen e sistemeve te monitorimit
5- Ngritjen e sistemeve te Alarmit
6- Shitjen e paisjeve elektronike,
7- E-mail Marketing,
8- FB Marketing,
9- etj.

Ne kemi rreth 150.000 deri 200.000 adresa E-mail Shqipetare te regjistruara ne DB tone. Nga 150.000 deri 200.000 E-maile te derguara per te reklamuar biznesin tuaj, rreth 60% e tyre mund ta shikojne kete E-mail dhe 20% mund te interesohen per sherbimin tuaj.
Ky sherbim kushton relativisht lire dhe ju mundeson juve nje komunikim te gjere me klientet.Ne gjithashtu mund tju dizenjojme newsletter profesional, me te cilin ju beni reklamimin e biznesit tuaj sa me dinjitoz dhe terheqes, ne menyre qe klientet te terhiqen nga E-maili Juaj !


Komento