Gjejhallall.com | Market Hallall |

Biznese - Te Ndryshme

gjejhallall.com

Market Hallall

Postuar Nga

Market Hallall

01.09.2014


Ne market hallall tregetohen produktet e mishit hallall sic jane :

1- KAZAZI,
2- ISLAM MEETING CENTER,
3- SADIA KOMPANI BRAZILIANE E VERTETUAR NGA KOMISION NGA ARABIA SAUDITE.

SI DHE CDO LLOJ PRODUKTI TJETER USHQIMOR


Komento