Gjejhallall.com | La Moka Caffe |

Biznese - Pike Shumice

gjejhallall.com

La Moka Caffe

Postuar Nga

La Moka Caffe

18.11.2016


Kafe LaMoka
Operon edhe ne Shqiperi qe nga viti 2003
Eksperienca shumvjecare ne Itali, dashuria dhe perkushtimi me te cilen pergatitet prodhimi, perzgjedhja e seleksionimi i kafeve qe ne vendet e origjines si dhe degustimet e perhershme nga profesionistet te vertet, e bejne kafene La Moka nje kafe me gusto unike me nje korpozitet optimal si dhe arome te parezistueshme.
Shijojeni !


Komento