Gjejhallall.com | E - Service |

Biznese - IT

gjejhallall.com

E - Service

Postuar Nga

E - Service

16.06.2014


Me nje eksperience disa vjecare, servisi yne ofron sherbime per mirembajtjen e kompjuterave dhe celulareve tuaj. Dhe jo vetem!! Modelet me te fundit te celulareve do t'i gjeni ne dyqanin tone, me cmime teper konkurruese, per kenaqesine e blerjes suaj..

Stafi yne profesional eshte i perkushuar ne ofrimin e ndihmes per cdo problem qe mund te shfaqe kompjuteri apo telefoni juaj.

Jemi te specializuar per keto sherbime kompjuterike:

Rikuperim i te dhenave
Pastrim nga viruset apo spyware
Riparim i monitoreve LCD, kompjuterave desktop dhe laptop.
Asemblim i personalizuar i kompjuterave desktop dhe serverave, sipas kerkeses suaj.
Instalim i software dhe suport.
Optimizim i performances se sistemit operativ.
Si dhe ofrojme keto sherbime per telefonat tuaj celulare:

Riparim fizik i aparatit celular
Zhbllokim sistemi
Riprogramim i sistemit
Instalim i software dhe suport.

Ne mund t'ju suportojme per pothuajse te gjitha brandet e kompjuterave desktop dhe laptop, ashtu sikurse te celulareve.

Ju mund ta sillni pajisjen tuaj ne ambientet e dyqanit tone per sherbime te riparimit apo mirembajtjes, ose mund te skeduloni paraprakisht nje takim me njerin prej teknikeve tane.


Komento