Gjejhallall.com | THERTORJA DHE MISHTORJA DEMI ZI |

Biznese - Produkte Mishi

gjejhallall.com

THERTORJA DHE MISHTORJA DEMI ZI

Postuar Nga

THERTORJA DHE MISHTORJA DEMI ZI

02.11.2014


THERTORJA DHE MISHTORJA DEMI ZI NGA KUMANOVA MERET ME THERRJEN DHE DISTRIBUIMIN E MISHIT HALLALL TE : VICIT ,GJEDHIT ,LOPES ,QENGJEVE ,AKIKA, DELE

EDHE NJE MUAJ DOTE LESHOHET NE PERDORIM THERRTORJA GJIGANTE HALLALL QE DOT KET TE DREJT TE EKSPORTOJ MISHIN E FRESKET HALLALL NE VENDET E RAJONI SI DHE NE EUROPE

PER MOMENTIN DISPONOJM ME KETO PRODUKTE HALLLALL :

1. MISH GJEDHI...........................................360 DEN
2. MISH I BLUAR.........................................300 DEN
3. PESKAVICA..............................................270 DEN
4. QEBAP.....................................................270 DEN
5. SUXHUK..................................................280 DEN
6. MISH PER QEBAPTORE.........................280 DEN
7. MISH PER DONNER...............................280 DEN
8. MISH I THAR NGA KOFSHA...................800 DEN
9. PROSHUT PER PIZZA NGA KOFSHA.....600 DEN
10. BIFTEK...................................................650 DEN
11. ROMSTEK..............................................450 DEN

SI DHE CDO VIT ORGANIZOHET THERJA E KURBANEVE PER KURBAN BAJRAM,
CILESIA, SAKTESIA DHE SINQERITETI NE PUNE NA BEN TE JEMI KJO QE JEMI !

ME RESPEKT NGA STAFI I DEMI ZI


Komento