Gjejhallall.com | Alhijab |

Biznese - Veshje

gjejhallall.com

Alhijab

Postuar Nga

Alhijab

12.05.2014


Alhijab - Dyqani më i ri me veshje islame në Prishtinë.

Dyqani islam Alhijab në Prishtinë ofron veshmbathje islame të të gjitha llojeve, kozmetikë me përmbajtje natyrale, parfume, vajra të ndryshme të bimëve mjekuese, mjaltë dhe produkte tjera.
Lokali ynë gjendet në rrugen: Iljaz Agushi nr 2, përballë Xhamisë së madhe në Prishtinë
Për t‘i shiqu disa nga produktet tona, vizitoni websajtin tonë ose ne faqen tonë në Facebook


Komento