Gjejhallall.com | Shtëpia e drurit |

Biznese - Mobilim

gjejhallall.com

Shtëpia e drurit

Postuar Nga

Shtëpia e drurit

09.05.2014


Ke një ide se si dëshiron ta mobilosh shtëpinë tënde?
Duke filluar nga detajet më të vogla na e trego dhe ne e bëjmë realitet.
Të gjitha këto punime druri dhe më shumë i gjeni në Shkodër.
Për porosi na kontaktoni në inbox-in e faqes tone ne FB ose në numrin tone te telefonit.

Faleminderit !


Komento