Gjejhallall.com | Restaurant Halal Rejjan Ulqin - Ulcinj |

Biznese - Bar-Restorant

gjejhallall.com

Restaurant Halal Rejjan Ulqin - Ulcinj

Postuar Nga

Restaurant Halal Rejjan Ulqin - Ulcinj

28.06.2014


Restaurant Halal Rejjan Ulqin-Ulcinj eshte i mirenjohur per mikepritjen e ngrohte qe ju ofron klienteve te tij. Ne kete restorant do te gjeni ushqim te fresket dhe HALLALL. Produktet qe e bejne restorantin tone te mirenjohur jane :
1- Produktet e detit,
2- Mishi hallall
3- Vere pa alkol.

Ne ju ofrojme kuzhinen tradicionale Shqiptare, Mesdhetare dhe kuzhinen tradicionale te Malit te zi.

Njekohesisht ju lajmrojme se gjat Ramazanit organizojme iftare me menu te ndryshme deri 120 persona.

jeni te mirepritur !


Komento